Menu
Alışveriş Sepetiniz

Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241

Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş Tasarım Bayan Kolye | ID00241
Woow HEDİYELİ ÜRÜN !
Ekim Ayı Boyunca %16 ile %70'e varan indirimlerle Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA' kampanyasına ek 1 Hediye Ürün avantajını yakala! Sınırlı stok ve fırsatlar için acele edin... Ürünlerimiz Sadece 1 Adet Olarak Üretilmiştir.
179,00TL
  • Stok Miktarı: 1
  • Ürün Model ID: ID00241
  • Ürün Kodu: 1
  • UPC: 35
  • Maden: Gümüş 925 A.
  • Orjinallik: Gerçek Doğal Taş
Beğeni / İlgi : 934

Sultan Mavi Akik Doğal Taşlı 925 Ayar Gümüş

Tasarım Bayan Kolye 

%100 Doğal Gerçek Mavi Akik ve Zirkon Taşıdır

SADECE 1 ADET STOKLARDA MEVCUTTUR BENZERİ YOKTUR. ÖZEL ÜRETİMDİR.


%100 Doğal Gerçek Mavi Akik Taşıdır

Beyaz %100 doğal 1. sınıf zirkon taşı ile süslenmiştir

Isıl işlem görmemiştir tamamen doğaldır

Uç kısmında su damlası şeklinde bulunur

925 Ayar Gümüştür

İster davette ister günlük kullanıma uygundur

Kalitelidir, sağlamdır kopma kırılma yapmaz




Akik taşı insana sonsuz bir huzur verir, canlılık neşe hayata tutunma hislerini uyandırır. Akik taşı kutsal kabul edilip maneviyatı güzel hisler uyandırır. Faydaları şifaları saymakla bitmez. Korkuları yenmekte çok etkilidir, genel manada hem beden sağlığına hem ruhsal sağlığa iyi gelir. Kendinize vermeniz gereken değeri size hatırlatır ve kendiniz olmayı içinizden gelen sesi dinlemeyi size sağlar. Hayatla sizi barıştırır; cesaret ve iyimserlik duyguları aşılar. Bolluk ve bereket getirir. Mavi Akik kolyemiz tasarım olması itibariyle yalnızca 1 adet üretilmiştir ve eşi yoktur. 1. Sınıf  akiktir. Türk ustaların elinden çıkmıştır.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi

Sitemiz üzerinden tüm kredi kartları ile ister taksitli ister tek çekim olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu Yöntem tamamen güvenlidir! İş ortağımız olan shopier ile ödeme sayfasında işleminiz başarı ile tamamlanır.




Soru 1 : Ürünlerim Ne Zaman Kargoya Verilir?
Cevap 1 : Ürünler Süper Hızlı gönderi ve Özel Sipariş olarak satışa açılmıştır, Süper hızlı gönderiler yaklaşık 18 ile 24 saat arasında kargoya teslim edilerek adresinize gönderilir. Özel Siparişler ise size özel olacağı için yurt dışı Amerika, Rusya ve Aysa'daki iş ortaklarımızdan ithal edilir, genellikle 2 - 4 hafta içerisinde Türkiye'ye ulaşır ve ertesi gün adresinize gönderilir.

Soru 2 : Ödeme Yöntemleri Neler? Kapıda Ödeme Varmı ?
Cevap 2 : Siparişlerinizin ödemesini Kredi Kartı, Bankamatik Maaş - Hesap Kartı, Eft / Havale yada bazı durumlarda özel olarak kapıda ödemeli yapabilirsiniz, Sizin için en iyi ve uygun olanı seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz, Özel Siparişlerde Kapıda Ödeme sistemi aktif değildir ve Kullanılamaz.

Soru 3 : Kargo Ücreti Var mı? Ne Kadar?
Cevap 3 : Tüm Ürünlerimizi Türkiye içerisinde Kargo Bedava olarak göndermekteyiz, Yurt dışından sipariş veren kullanıcılarımız bulundukları ülkeye göre 50$ ile 90$ arasında kargo bedeli ödemeleri gerekmektedir. Müşterilerimiz Türkiyeden verilen siparişler için sadece geri iadelerde kargo ücreti öderler.

Soru 4 : Taksitli Satış Var mı? Komisyon Oranları Ne Kadar?
Cevap 4 : Evet Bizim Belirlediğimiz Bazı Ürünlerimizde Taksitli Satış imkanı vardır, Taksit seçeneği Shopier Ödeme sayfasında aktif olmaktadır, Taksit için 50TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekmektedir, Komisyon oranları ise aracı ödeme kuruluşunun belirlediği oranlar geçerlidir biz bu noktada müdahale edemiyoruz.

Soru 5 : Shopier Nedir? Ödemeyi bu sayfadan yapıyorum da.
Cevap 5 : Shopier bizim Kredi ve Bankamatik Kartı ile taksitli satış yaptığımız anlaşmalı kuruluşumuzdur, Ödemeniz burada güvende tutulur, Size Taksit imkanı sunar, %100 Güvenlidir. 

Soru 6 : Ürünleri İade Edebilirmiyim??  
Cevap 1 : Sitemizde satışa açılan ürünler profesyonel satış politikamız gereği kişiye özel kullanıma uygun olduğu için 2.kez satışa açılmamaktadır, bu yüzden takı - giyim -aksesuar kategorilerimiz de bulunan küpe, yüzük, kolye, bileklik ve halhal gibi ürünlerin iadesi malesef yapılamamaktadır. bu konudaki anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Çanta gibi ürünlerimiz ise size özel olarak yurt dışından getirtileceği için geri iadeleri mümkün değildir. Bknz; İade Şartları

Soru 7 : Ürünler Orjinal mi?
Cevap 7 : Satışa açtığımız ürünlerde Ürün açıklamasında bulunan detaylar ürünün nihai kimliğini yansıtmak ile beraber kullanıcılarımız alacakları ürün hakkında daha fazla bilgi almalarını hedeflemektedir. Gümüş ve Doğal Taş etiketli ürünlerimiz kesinlikle orjinal ve 1.sınıf özel üretim olarak hazırlanmaktadır.

Soru 8 : Ürünlerde Değişiklik Yapabilirmiyim?
Cevap 8 : Sitemizden satın aldığınız takı & aksesuar kategorisindeki yüzük gibi ürünler bazen büyük, bol yada dar gelebilmektedir. 925 Ayar Gümüş kullanılan ürünlerimizde size yakın gümüşçüler tarafından büyütme ve küçültme işlemi yapılabilmektedir. Bileklik, Kolye gibi aksesuarlarda ise küçültme işlemi yaptırabilirsiniz.

Soru 9 : Yüzüğüm Büyük mü Küçük mü? Nasıl Anlayacağım? 
Cevap 9 : Sitemizde satılan yüzükler 925Ayar gümüş olduğundan gümüşçüler tarafından büyütülüp küçültülebilmektedir. Bu sizin zamanla kilo alıp vermeniz gibi durumlarda da oluşabilir, yada yüzüğü taktığınız parmağın boyutlarına göre de değişiklik gösterebilir bu sebeplerden dolayı küçük bedellerde kendi parmağınıza göre ölçeklendirme yaptırabilirsiniz. Yüzük boyutları standart ölçülerde el yapımı olarak üretilmektedir.

ÜYELİK HAKKINDA SIK SORULANLAR

Kullanıcılarımız Sitemize olan alışveriş süreci Güvenilirlik ve Üyelik Hakkında Bunları Sordu!

Soru 10 : Size Nasıl Güvenebilirim? Sitenizi Yeni Keşfettim! 
Cevap 10 : Bu çok güzel yani bizi keşfetmeniz, bizi biraz geç keşfetmenize üzüldük fakat tabiki sizinle bir tanışma sürecimiz olacak, aksesuarara.com olarak Planlamadan Görsel tasarım sürecine, ürün seçimlerinden Profesyonel stüdyo çekimlerine, grafik tasarımlardan içerik geliştiricilere kadar çok güçlü ekiplerle çalışarak e-ticaret sitemizi hayata geçirdik. Bu, çok emek, iş gücü ve maliyet gerektiren bir süreç oldu bizim için. tek hedefimiz işimizi daha iyi yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Alnımızın Teriyle çalışıyoruz! 

Soru 11 : Siteniz Güvenli mi? Bilgilerim Güvende mi? 
Cevap 11 : Aksesuarara.com olarak sitemiz SSL sertifikası ile 256Bit Şifreleme ve karmaşık algoritmalarla koruma altındadır. Kart bilgileriniz hiç bir şekilde saklanmaz ve yöneticilerimiz dahil hiç kimse tarafından görüntülenemez. Sitemize üye olurken yada alışveriş sürecinde tanımladığınız ad adres telefon gibi bilgileriniz kesinlikle 3. firma ve şahıslarla paylaşılmaz.

Soru 12 : Üye Olmalımıyım? Üyeliğin Avantajları Nelerdir 
Cevap 12 : Öncelikle sitemize üye olmadan da alışveriş yapabileceğinizi belirtmek isteriz. Alışveriş süreci öncesi ve sonrası daha detaylı bilgilere erişebilmeniz için üye olmanızı öneririz. bu şekilde siparişlerinizi takip edebilir, geçmiş siparişlerinize ulaşabilir, fırsatlar, indirimler ve bültenlerden faydalanabilirsiniz. Yeni Stil güncellemeleri alarak modayı daha yakından takip edin.

  • Sitemizden daha kolay sipariş verebilirsiniz
  • Siparişlerinizi daha hızlı takip edebilirsiniz
  • Bilgilerinizi adresinizi güncelleyerek, değiştirebilirsiniz
  • Stil ve Moda tasarım önerileri alabilirsiniz
  • Telefon desteği ile bize ulaştığınızda sizin için daha etkili çözümler üretebiliriz.
  • Bilgileriniz ve Parolanız Güvendedir.
  • Rahat olun! Rahatsız edici SMS ve Mailler göndermiyoruz.
  • Yeniliklerden Fırsatlardan ve İndirimlerden ilk sizin haberiniz olur!

Soru 13 : Ya ürünlerim gelmezse? Ya dolandırılırsam? 
Cevap 13 : Merak Etmeyin! Endişelerinizin farkındayız! Biz hiç bir müşterimizin hakkını almayız. Etik ve doğru ticareti Ahlak ve saygı kuralları gereği yerine getiriyoruz. Site tasarımımızdan çalışmalarımızdan büyük bir ekiple bu işte ne kadar ciddi olduğumuzu anlayabilirsiniz. İçiniz Rahat olsun ürünleriniz size mutlaka ulaşır. Bunu %100 GARANTİ EDİYORUZ!

Soru 14 : Fiyatlarınıza KDV dahil mi? 
Cevap 14 : Evet sitemiz üzerinde gördüğünüz tüm ürünlere KDV miktarı %8 yada %18 olarak yansıtılmış haliyle görürsünüz ek bir masraf ödemezsiniz.

Soru 15 : Ürünleri Hediye Paketiyle mi Gönderiyorsunuz? 
Cevap 15 : Satın aldığınız ürünler özel kutuları ve sertifikaları ile gönderilmektedir. böylece ürünün %100 gerçek doğal taşlar ve 925 ayar gümüşten yapıldığını anlayabilirsiniz. 

Soru 16 : Fazla miktarda ürün alabilirmiyim? 
Cevap 16 :Sitemizde satılan takı aksesuar ürünleri genellikle 1 adet ve benzersiz olarak satılmaktadır yani aynı üründen malesef 2 adet veya daha fazla alamazsınız çünkü hepsi özel olarak seçilmiş, tasarlanmış ve üretilmişlerdir.

Soru 17 : Ürün Görselleri ve Açıklamaları ne kadar doğru? 
Cevap 17 :Satışa açtığımız ürünler kendi fotoğraf stüdyolarımızda farklı açılarda ve ışıklar altında çekilerek sitemize eklenmektedir, hatta macro fotoğrafçılık tekniklerimizle ürüne maksimum yaklaşma imkanı sunuyoruz bunu bir çok firma yapmaz çünkü ürünlerine güvenemez fakat aksesuarara.com olarak biz gerçeği yansıtıyoruz. Ürün açıklamalarında ise ürünlerin gerçek niteliklerini özelliklerini kullanıcılarımıza açıkca sunuyoruz.

Soru 18 : İnternetten Fazla anlamıyorum ama ürünü çok beğendim? Nasıl Alabilirim?
Cevap 18 :Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız iletişim formundan bize ulaşmanız dahilinde ekibimiz sizinle iletişime geçerek alışveriş sürecinde size yardımcı olacaktır. Böylece dilediğiniz ürüne kolayca ulaşıp mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Soru 19 : Telefonla destek alarak sipariş oluşturabilirmiyim? 
Cevap 19 :Beğendiğiniz ürünü almanıza elbette yardımcı olacağız çünkü işimiz bu! Fakat telefonla siparişlerde malesef güvenliğiniz için kredi kartı, bankamatik kartı bilgilerinizi isteyemiyoruz bu sebeple sadece kapıda ödemeli yada eft-havale ile sipariş oluşturabiliyoruz. Herşey sizin güvenliğiniz için tasarlandı!

Cevaplar Yeterli Gelmedi mi?  Sizi Arayalım


Lütfen buradan sorunuzu sorun!