Kaygı bozuklarını gidermeye yardımcı olan doğaltaş tedavi yöndtemleri

Kaygı bozukluğu durumları genellikle psikolojik olmakla birlikte nedenleri de yapılacak eylem ve aktiviteler doğrultusunda değişkenlikler gösterebilir. Önemli bir toplantı, buluşma yada yaklaşan bir gezi gibi kısa süzerili ve geçici durumlar tarafından tetiklenebilirler. Ayrıca yaşadığınız uzun süreli stres hayatınızın bazı anlarında değişim ve mutsuzluk korkusu ile de tetiklenebilmektedir.  Kaygılar genellikle duygularda endişeler, ilgi kaybı, uzaklaşma, nefes darlığı, kas gerginliği baş ağrısı huzursuz edici hisler, çaresizlik gibi farklı varyasyonlarda karşımıza çıkabilirler.

Daha şiddetli durumlarda profesyonel yardım önlemi almakla birlikte doğaltaş kristallerinin kullanımı da kaygı bozuklukları ile baş etmede oldukça yararlı olduğuna inanılmaktadır.

Turkuaz doğal taş soğuk mavi ışınlarının yaklaşmakta olan sıcak bahar yeşili ışınlarıyla harmanlanarak ortaya efsane bir renk sunar...

Kaygı ve endişelerin üstesinden gelmek için Turkuaz doğaltaş minerali kullanılabilir. Turkuaz taze ve dinlendirici bir renktir sakinliğiyle bizleri adeta alır götürür. Turkuaz renkli doğaltaşlar ruhen rahatlamanıza ve duygu dengesindeki bozuklukları tersine çevirmeye yardımcı olurlar.  Dengenizi yeniden oluşturmaya ve duygularınızı  kontrol altına almak için turkuaz doğaltaşını kullanabilirsiniz. Özellikle bayanların kolye, yüzük, küpe ve bileklik gibi aksesuarlarda bu doğal taşdan faydalanmaları etkili olmaktadır. Aksesuarara.com olarak ürünlerimiz arasında farklı duygu durum bozuklukları gibi durumlar içinde çeşitli minerallere ulaşabilirsiniz.

Daha açık tonlardaki turkuaz enerjisi ruhsal farkındalık yoluyla iç uyum ve barışın gücüne dönüşmektedir, daha koyu ve zengin tonlardaki turkuaz ise bizlere önemli bir ışıltı sunar. Negatif enerjinin güçlü bir dağıtıcısı olan Krisol gibi turkuaz renklerindeki doğaltaş kristaller kullanmanızı öneriyoruz, bu sizin için olumsuz endişe verici duyguların uzaklaşmasına ve ruhumuzu dinlendirmede etkilidir. Ayrıca diğer açılardan da en verimli şifacı olan Turkuaz’a benzer şekilde olan iç huzur sağlayan larimar taşınıda kullanabilirsiniz. Amazonit taşı ise ayrıca kalp ve boğaz çaklarının uyumlu hale gelmesini yani dengelenmesini destekleyerek canlanmanıza yardımcı olabilmektedir.



Kaygı bozukluklarına ne iyi gelir ?

Turkuaz taşı bedenimiz için ruh ve düşünce açısından verimli bir şifa taşıdır. İçimizdeki huzur ve barış duygularını dengeleyerek pozitif anlamda bizlere fayda sağlamaktadır. İçimizdeki sıkıntılardan kurtulmak ve yeniden canlanmak için bizlere yardımcı olduğu düşünülmektedir. Daha fazla bilgi için Aksesuarara.com daki bloğumuzu inceleyerek daha fazla faydalı ve araştırmalar ile oluşturulmuş belgelere ulaşabilirsiniz.

Daha çok bayanların takılarında ve elbiselerinde tercih ettikleri bu doğal taş büyük boyutlarda  ev ofis gibi ortamlar içinde dekor aksesuar olarak kullanılabilir. Takı ve aksesuarlarda ise turkuaz "doğaltaş" takılar ile ilgili olarak doğaltaş kolye, doğaltaş küpe, doğaltaş yüzük ve bilekliklerde kullanılmaktadır. 925 ayar gümüş üzerine aşk ve sevgi ile yerleştirilen bu taşlar size ihtiyacınız olan enerjiyi sunabilirler.

Burada yer alan yazı görsel ve dökümanlar bilgilendirme amaçlı olarak yazılmakla birlikte doğruluğu %100 olarak kanıtlanmış değildir belirli araştırmalar ve düşünceler neticesinde oluşturulmuştur. Sağlık ve şifa tavsiyesi olarak kullanılması doğru değildir fakat denenmesinde sakınca yoktur. Gerekli durumlarda sağlık kuruluşlarından yardım almanızı öneririz.