Menu
Alışveriş Sepetiniz

Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon

Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
TÜKENDİ
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon
Woow HEDİYELİ ÜRÜN !
Ekim Ayı Boyunca %16 ile %70'e varan indirimlerle Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA' kampanyasına ek 1 Hediye Ürün avantajını yakala! Sınırlı stok ve fırsatlar için acele edin... Ürünlerimiz Sadece 1 Adet Olarak Üretilmiştir.
345,00TL
  • Stok Miktarı: TÜKENDİ
  • Ürün Model ID: A16.32956871741
  • UPC: 37
  • Maden: 3
  • MPN: 32956871741
Beğeni / İlgi : 1399

Totes Tassel Vintage Bayan Deri Çanta

Totes Tassel Bayan Deri Çanta 2019 Yeni Sezon Size Özel. Yeni Şık ve Gösterişli Bayan - Kadın Deri Çanta Modeli Askılı ve Tutma Saplı Çanta Modeli Burada! 

Model : Bayan Çanta
Tip : Askılı + Tutma Kulplu
Metarial 1 : PU Deri
Meterial 2 : Polyester
Stil : Moda / Avrupa - Amerika
Sezon : 2019
Kalite : 1. Sınıf Özel Üretim
Gönderim Süresi : 2 - 5 Hafta ( ÖZEL SİPARİŞ )

ÖNEMLİ AÇIKLAMA - ÖZEL SİPARİŞ

Bu Çantayı sipariş vermeniz durumunda, Çanta size özel olarak Yurt Dışı Şubelerimizden adresinize gönderimi sağlanacaktır. Ürünlerin Türkiye'ye gelme süreci genellikle 2 - 5 hafta arası sürmektedir, Merak etmeyin Diğer Müşterilerimiz gibi sizi de SMS ile sürekli bilgilendireceğiz. Ürün Görselleri Orjinal çekim olup birebir aynıdır. Biraz bekleyebilirseniz bu Mükemmel Çantaya uygun fiyatla sahip olmuş olacaksınız. Şimdi Sepete Ekleyerek Alışverişi Güvenle Başlatabilirsiniz. 


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi

Sitemiz üzerinden tüm kredi kartları ile ister taksitli ister tek çekim olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu Yöntem tamamen güvenlidir! İş ortağımız olan shopier ile ödeme sayfasında işleminiz başarı ile tamamlanır.




Soru 1 : Ürünlerim Ne Zaman Kargoya Verilir?
Cevap 1 : Ürünler Süper Hızlı gönderi ve Özel Sipariş olarak satışa açılmıştır, Süper hızlı gönderiler yaklaşık 18 ile 24 saat arasında kargoya teslim edilerek adresinize gönderilir. Özel Siparişler ise size özel olacağı için yurt dışı Amerika, Rusya ve Aysa'daki iş ortaklarımızdan ithal edilir, genellikle 2 - 4 hafta içerisinde Türkiye'ye ulaşır ve ertesi gün adresinize gönderilir.

Soru 2 : Ödeme Yöntemleri Neler? Kapıda Ödeme Varmı ?
Cevap 2 : Siparişlerinizin ödemesini Kredi Kartı, Bankamatik Maaş - Hesap Kartı, Eft / Havale yada bazı durumlarda özel olarak kapıda ödemeli yapabilirsiniz, Sizin için en iyi ve uygun olanı seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz, Özel Siparişlerde Kapıda Ödeme sistemi aktif değildir ve Kullanılamaz.

Soru 3 : Kargo Ücreti Var mı? Ne Kadar?
Cevap 3 : Tüm Ürünlerimizi Türkiye içerisinde Kargo Bedava olarak göndermekteyiz, Yurt dışından sipariş veren kullanıcılarımız bulundukları ülkeye göre 50$ ile 90$ arasında kargo bedeli ödemeleri gerekmektedir. Müşterilerimiz Türkiyeden verilen siparişler için sadece geri iadelerde kargo ücreti öderler.

Soru 4 : Taksitli Satış Var mı? Komisyon Oranları Ne Kadar?
Cevap 4 : Evet Bizim Belirlediğimiz Bazı Ürünlerimizde Taksitli Satış imkanı vardır, Taksit seçeneği Shopier Ödeme sayfasında aktif olmaktadır, Taksit için 50TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekmektedir, Komisyon oranları ise aracı ödeme kuruluşunun belirlediği oranlar geçerlidir biz bu noktada müdahale edemiyoruz.

Soru 5 : Shopier Nedir? Ödemeyi bu sayfadan yapıyorum da.
Cevap 5 : Shopier bizim Kredi ve Bankamatik Kartı ile taksitli satış yaptığımız anlaşmalı kuruluşumuzdur, Ödemeniz burada güvende tutulur, Size Taksit imkanı sunar, %100 Güvenlidir. 

Soru 6 : Ürünleri İade Edebilirmiyim??  
Cevap 1 : Sitemizde satışa açılan ürünler profesyonel satış politikamız gereği kişiye özel kullanıma uygun olduğu için 2.kez satışa açılmamaktadır, bu yüzden takı - giyim -aksesuar kategorilerimiz de bulunan küpe, yüzük, kolye, bileklik ve halhal gibi ürünlerin iadesi malesef yapılamamaktadır. bu konudaki anlayış ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Çanta gibi ürünlerimiz ise size özel olarak yurt dışından getirtileceği için geri iadeleri mümkün değildir. Bknz; İade Şartları

Soru 7 : Ürünler Orjinal mi?
Cevap 7 : Satışa açtığımız ürünlerde Ürün açıklamasında bulunan detaylar ürünün nihai kimliğini yansıtmak ile beraber kullanıcılarımız alacakları ürün hakkında daha fazla bilgi almalarını hedeflemektedir. Gümüş ve Doğal Taş etiketli ürünlerimiz kesinlikle orjinal ve 1.sınıf özel üretim olarak hazırlanmaktadır.

Soru 8 : Ürünlerde Değişiklik Yapabilirmiyim?
Cevap 8 : Sitemizden satın aldığınız takı & aksesuar kategorisindeki yüzük gibi ürünler bazen büyük, bol yada dar gelebilmektedir. 925 Ayar Gümüş kullanılan ürünlerimizde size yakın gümüşçüler tarafından büyütme ve küçültme işlemi yapılabilmektedir. Bileklik, Kolye gibi aksesuarlarda ise küçültme işlemi yaptırabilirsiniz.

Soru 9 : Yüzüğüm Büyük mü Küçük mü? Nasıl Anlayacağım? 
Cevap 9 : Sitemizde satılan yüzükler 925Ayar gümüş olduğundan gümüşçüler tarafından büyütülüp küçültülebilmektedir. Bu sizin zamanla kilo alıp vermeniz gibi durumlarda da oluşabilir, yada yüzüğü taktığınız parmağın boyutlarına göre de değişiklik gösterebilir bu sebeplerden dolayı küçük bedellerde kendi parmağınıza göre ölçeklendirme yaptırabilirsiniz. Yüzük boyutları standart ölçülerde el yapımı olarak üretilmektedir.

ÜYELİK HAKKINDA SIK SORULANLAR

Kullanıcılarımız Sitemize olan alışveriş süreci Güvenilirlik ve Üyelik Hakkında Bunları Sordu!

Soru 10 : Size Nasıl Güvenebilirim? Sitenizi Yeni Keşfettim! 
Cevap 10 : Bu çok güzel yani bizi keşfetmeniz, bizi biraz geç keşfetmenize üzüldük fakat tabiki sizinle bir tanışma sürecimiz olacak, aksesuarara.com olarak Planlamadan Görsel tasarım sürecine, ürün seçimlerinden Profesyonel stüdyo çekimlerine, grafik tasarımlardan içerik geliştiricilere kadar çok güçlü ekiplerle çalışarak e-ticaret sitemizi hayata geçirdik. Bu, çok emek, iş gücü ve maliyet gerektiren bir süreç oldu bizim için. tek hedefimiz işimizi daha iyi yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Alnımızın Teriyle çalışıyoruz! 

Soru 11 : Siteniz Güvenli mi? Bilgilerim Güvende mi? 
Cevap 11 : Aksesuarara.com olarak sitemiz SSL sertifikası ile 256Bit Şifreleme ve karmaşık algoritmalarla koruma altındadır. Kart bilgileriniz hiç bir şekilde saklanmaz ve yöneticilerimiz dahil hiç kimse tarafından görüntülenemez. Sitemize üye olurken yada alışveriş sürecinde tanımladığınız ad adres telefon gibi bilgileriniz kesinlikle 3. firma ve şahıslarla paylaşılmaz.

Soru 12 : Üye Olmalımıyım? Üyeliğin Avantajları Nelerdir 
Cevap 12 : Öncelikle sitemize üye olmadan da alışveriş yapabileceğinizi belirtmek isteriz. Alışveriş süreci öncesi ve sonrası daha detaylı bilgilere erişebilmeniz için üye olmanızı öneririz. bu şekilde siparişlerinizi takip edebilir, geçmiş siparişlerinize ulaşabilir, fırsatlar, indirimler ve bültenlerden faydalanabilirsiniz. Yeni Stil güncellemeleri alarak modayı daha yakından takip edin.

  • Sitemizden daha kolay sipariş verebilirsiniz
  • Siparişlerinizi daha hızlı takip edebilirsiniz
  • Bilgilerinizi adresinizi güncelleyerek, değiştirebilirsiniz
  • Stil ve Moda tasarım önerileri alabilirsiniz
  • Telefon desteği ile bize ulaştığınızda sizin için daha etkili çözümler üretebiliriz.
  • Bilgileriniz ve Parolanız Güvendedir.
  • Rahat olun! Rahatsız edici SMS ve Mailler göndermiyoruz.
  • Yeniliklerden Fırsatlardan ve İndirimlerden ilk sizin haberiniz olur!

Soru 13 : Ya ürünlerim gelmezse? Ya dolandırılırsam? 
Cevap 13 : Merak Etmeyin! Endişelerinizin farkındayız! Biz hiç bir müşterimizin hakkını almayız. Etik ve doğru ticareti Ahlak ve saygı kuralları gereği yerine getiriyoruz. Site tasarımımızdan çalışmalarımızdan büyük bir ekiple bu işte ne kadar ciddi olduğumuzu anlayabilirsiniz. İçiniz Rahat olsun ürünleriniz size mutlaka ulaşır. Bunu %100 GARANTİ EDİYORUZ!

Soru 14 : Fiyatlarınıza KDV dahil mi? 
Cevap 14 : Evet sitemiz üzerinde gördüğünüz tüm ürünlere KDV miktarı %8 yada %18 olarak yansıtılmış haliyle görürsünüz ek bir masraf ödemezsiniz.

Soru 15 : Ürünleri Hediye Paketiyle mi Gönderiyorsunuz? 
Cevap 15 : Satın aldığınız ürünler özel kutuları ve sertifikaları ile gönderilmektedir. böylece ürünün %100 gerçek doğal taşlar ve 925 ayar gümüşten yapıldığını anlayabilirsiniz. 

Soru 16 : Fazla miktarda ürün alabilirmiyim? 
Cevap 16 :Sitemizde satılan takı aksesuar ürünleri genellikle 1 adet ve benzersiz olarak satılmaktadır yani aynı üründen malesef 2 adet veya daha fazla alamazsınız çünkü hepsi özel olarak seçilmiş, tasarlanmış ve üretilmişlerdir.

Soru 17 : Ürün Görselleri ve Açıklamaları ne kadar doğru? 
Cevap 17 :Satışa açtığımız ürünler kendi fotoğraf stüdyolarımızda farklı açılarda ve ışıklar altında çekilerek sitemize eklenmektedir, hatta macro fotoğrafçılık tekniklerimizle ürüne maksimum yaklaşma imkanı sunuyoruz bunu bir çok firma yapmaz çünkü ürünlerine güvenemez fakat aksesuarara.com olarak biz gerçeği yansıtıyoruz. Ürün açıklamalarında ise ürünlerin gerçek niteliklerini özelliklerini kullanıcılarımıza açıkca sunuyoruz.

Soru 18 : İnternetten Fazla anlamıyorum ama ürünü çok beğendim? Nasıl Alabilirim?
Cevap 18 :Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız iletişim formundan bize ulaşmanız dahilinde ekibimiz sizinle iletişime geçerek alışveriş sürecinde size yardımcı olacaktır. Böylece dilediğiniz ürüne kolayca ulaşıp mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Soru 19 : Telefonla destek alarak sipariş oluşturabilirmiyim? 
Cevap 19 :Beğendiğiniz ürünü almanıza elbette yardımcı olacağız çünkü işimiz bu! Fakat telefonla siparişlerde malesef güvenliğiniz için kredi kartı, bankamatik kartı bilgilerinizi isteyemiyoruz bu sebeple sadece kapıda ödemeli yada eft-havale ile sipariş oluşturabiliyoruz. Herşey sizin güvenliğiniz için tasarlandı!

Cevaplar Yeterli Gelmedi mi?  Sizi Arayalım


Lütfen buradan sorunuzu sorun!

Etiketler: deri çanta